Nieuwe foto's 
maandag, april 7, 2008, 10:47 AM
Hij loopt inmiddels goed alleen hoeft de ontsteking nog worden afgesteld.

Ik heb ook al een paar mooie foto's gemaakt. Deze staan ook op mijn site. Op deze foto's onderaan staat de mr2 op mijn nieuwe velgen

Gisteren ben ik druk bezig geweest om de achterlichten en mijn dvd scherm in te bouwen. Dit is erg goed gelukt. Ook heb ik mijn 12000k bi xenon lampen ingebouwd. Deze geven echt veel licht. Foto's volgen nog.


HIj start weer! 
dinsdag, april 1, 2008, 06:22 PM
Na 3 zaterdagen aan de mr2 te werken start hij weer! Hij startte na een paar keer en gaf daarbij een mooie grote knal.

Helaas wilt hij niet mooi stationair draaien. Hij blijft namelijk zweven tussen de 1500 en 1600 rpm. Terwijl hij eigenlijk een 850 tot 900 rpm moet draaien.

Eerst dacht ik dat een probleem was met een van vacuumslangen. Nadat deze allemaal waren nagekeken en sommige even veranderd heb liep hij al iets beter maar nog niet goed. Daarom verwissel ik de ecu. Ik vermoed dat het de ecu is, omdat deze al een paar maanden op noodprogramma heeft gelopen. Deze week krijg ik een nieuwe ecu en ik hoop dat daarmee het probleem is opgelost.

Nog een foto van de 17 inch velgen die erop liggen.
Nieuwe rom htc p3300 (artemis) 
donderdag, maart 6, 2008, 02:30 PM
Er is weer een nieuwe rom uitgebracht voor de htc p3300. Deze is nu uit gevoerd met windows mobile 6.1 en de volledige office 2007.

Het beeld is nu een stuk mooier geworden en dit is niet ten koste gegaan van de snelheid. Het opstarten is er niet sneller mee geworden, maar wel hoe de telefoon verder reageerd.

Er zit nu ook opera mini met java ingebouwd. Hiermee kun je volledige webpagina's ophalen zonder lang te wachten en bovendien wordt alles weer gegeven. De telefoon loopt hiermee niet vast en wordt ook niet traag.

De sdhc kaarten werken met deze rom goed. Er zijn nog veel meer verbeterde of nieuwe applicaties.

Het deze rom is echt een verbetering en dus tevens een aanrader.


De link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=371182

Een paar foto's2 reacties ( 54 keer bekeken )   |  0 trackbacks   |  permalink   |  related link

Asus F3F 
vrijdag, februari 29, 2008, 09:18 PM
Van de week heb ik een nieuwe laptop gehaald. Dit is een asus F3F rev3.

De oude laptop een toshiba was al bijna 3 jaar oud. De accu en de prestaties begonnen toch wat minder te worden. Ik heb in deze laptop meteen 2 gig extra ram geheugen erin gezet. Hierdoor heb ik nu 3 gig ram geheugen.

De chipset 945gm intel is meer dan snel genoeg om windows vista snel op te starten en goed te laten lopen.

De prestaties met het extra ram geheugen en goede afstellingen in het syteem erg snel en kun je meerdere programma's installeren en dan ook nog te gelijk kunnen internetten.

Deze laptop wordt ook niet meer zo warm als de oude met de pentium 4. De accu is een li-ion van 7200 mAh. Hiermee kun je ongeveer 3 uur op hoge prestaties werken ( dit heb ik zelf uitgeprobeerd) Als je de laptop op gebalancerd zet kun je er zelfs 5 uur mee werken. Ook heb je nog de optie energie spaarstand, maar dan wordt het systeem vindt ik te traag.

Hopelijk gaat deze laptop ook een jaar of 3 weer mee. Zo aan de laptop te merken moet het gaan lukken.

Vakantie 
woensdag, januari 30, 2008, 02:46 PM
Nog 2 dagen werken en dan ben ik 1,5 week vrij. Even lekker weer aan de auto kunnen gaan knutselen, want ik moet nog echt veel inbouwen.

Het motorblok is inmiddels gespoten en weer volledig in elkaar gezet. De mr2 staat momenteel bij de dealer voor de apk en nog een paar kleine dingen.

In deze anderhalve week komen er nieuwe remschijven op!


En ik heb afgelopen week mijn 17 inch velgen gemonteerd. Foto's volgen nog.

Ook moet de dubbeldin radio nog goed worden gemonteerd en de subwoofer worden ingebouwd.


Vorige Volgende
Google Aangepast zoekenPowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 5.6.32-1+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+2 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed