Htc Touch Diamond software  
Saturday, January 31, 2009, 04:37 PM
Momenteel heb ik al een paar maanden de Htc touch diamond. Standaard is de telefoon erg traag terwijl er een 528 mhz processor in zit.

De Diamond is makkelijk een stuk sneller te krijgen. Dit kan door middel van een betere rom. Voordat je een nieuwe rom er kunt opzetten moet je hem voor 1 keer unlocken (dit is geen simunlock). Dit kan door DEZE hardspl 1.24 software te installeren. Na veel roms geprobeerd te hebben zijn de onderstaande twee de beste opties. Deze roms zullen continu worden verbeterd en daarom raad ik aan minimaal eens per drie maanden de software te updaten.

Udk op basis van de touch HD interface. Deze is snel en zeer stabiel.
Link


Alphazero op basis van de laatste uitgegeven rom voor de Diamond. Deze is ook aangepast en een stuk sneller dan de standaard rom.
LinkWat een verder groot nadeel van een Diamond is dat de levensduur van de batterij dramatisch is. Dit komt omdat de radio software die er standaard op staat erg slecht is. Hiervoor komen regelmatig updates uit. De beste radio momenteel voor de Diamond op een T-mobile netwerk is versie 1.09.25.23 Deze radio versie zorgt niet alleen voor een langere levensduur van de accu, maar ook voor een beter bereik.
Link

Na de software updates is de Diamond een fantastische telefoon die goed ontvangst heeft en zeer stabiel is. Hij werkt ook zeer goed met tomtom navigator.
Foto's 
Friday, September 12, 2008, 01:57 PM
Nou eindelijk de foto's. In de afgelopen weken heb ik ook wat gedaan aan de audio in de kofferbak. Er is een plaat mdf ingekomen van 18mm dit. Deze plaat bedekt nu de gehele bodem van de kofferbak.

De mdf plaat is bekleed met stof zodat de plaat niet opvalt.

Ik heb al een nieuwe einddemper liggen maar deze moet nog gemonteerd worden.
Prelude en Duderstadt 
Thursday, July 31, 2008, 05:00 PM
Sinds vorige maand heb ik een honda prelude. Deze is voor de mr2 in de plaats gekomen.

Hij heeft een stuk meer comfort dan de mr2, maar nog steeds de snelheid. Alleen in de bochten merk je duidelijk het verschil. De prelude kan erg hard door de bochten, maar met de mr2 ging het een stuk beter.

De audio heb ik helemaal kunnen overzetten. Ik heb nu ook weer 2x 12 inch subwoofers ingebouwd zitten.

Afgelopen weekend ben ik naar Duderstadt geweest. Dat plaatsje ligt in Duitsland. Ik ben daar heen gegaan omdat daar de mr2 meeting was. Daar lekker een weekend geweest met ontzettend mooi weer.

De prelude heeft de tocht goed overleefd en dit helemaal zonder problemen. Alleen zou ik graag nog een airco ingbouwd willen hebben. Het was erg warm.

De foto's zullen later geplaatst worden. Het is nu namelijk veelste mooi weer om binnen te zitten.


Nieuwe foto's 
Monday, April 7, 2008, 10:47 AM
Hij loopt inmiddels goed alleen hoeft de ontsteking nog worden afgesteld.

Ik heb ook al een paar mooie foto's gemaakt. Deze staan ook op mijn site. Op deze foto's onderaan staat de mr2 op mijn nieuwe velgen

Gisteren ben ik druk bezig geweest om de achterlichten en mijn dvd scherm in te bouwen. Dit is erg goed gelukt. Ook heb ik mijn 12000k bi xenon lampen ingebouwd. Deze geven echt veel licht. Foto's volgen nog.


HIj start weer! 
Tuesday, April 1, 2008, 06:22 PM
Na 3 zaterdagen aan de mr2 te werken start hij weer! Hij startte na een paar keer en gaf daarbij een mooie grote knal.

Helaas wilt hij niet mooi stationair draaien. Hij blijft namelijk zweven tussen de 1500 en 1600 rpm. Terwijl hij eigenlijk een 850 tot 900 rpm moet draaien.

Eerst dacht ik dat een probleem was met een van vacuumslangen. Nadat deze allemaal waren nagekeken en sommige even veranderd heb liep hij al iets beter maar nog niet goed. Daarom verwissel ik de ecu. Ik vermoed dat het de ecu is, omdat deze al een paar maanden op noodprogramma heeft gelopen. Deze week krijg ik een nieuwe ecu en ik hoop dat daarmee het probleem is opgelost.

Nog een foto van de 17 inch velgen die erop liggen.

Vorige Volgende
Google Aangepast zoekenPowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 5.6.31-6+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+1 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed