Asus F3F 
vrijdag, februari 29, 2008, 09:18 PM
Van de week heb ik een nieuwe laptop gehaald. Dit is een asus F3F rev3.

De oude laptop een toshiba was al bijna 3 jaar oud. De accu en de prestaties begonnen toch wat minder te worden. Ik heb in deze laptop meteen 2 gig extra ram geheugen erin gezet. Hierdoor heb ik nu 3 gig ram geheugen.

De chipset 945gm intel is meer dan snel genoeg om windows vista snel op te starten en goed te laten lopen.

De prestaties met het extra ram geheugen en goede afstellingen in het syteem erg snel en kun je meerdere programma's installeren en dan ook nog te gelijk kunnen internetten.

Deze laptop wordt ook niet meer zo warm als de oude met de pentium 4. De accu is een li-ion van 7200 mAh. Hiermee kun je ongeveer 3 uur op hoge prestaties werken ( dit heb ik zelf uitgeprobeerd) Als je de laptop op gebalancerd zet kun je er zelfs 5 uur mee werken. Ook heb je nog de optie energie spaarstand, maar dan wordt het systeem vindt ik te traag.

Hopelijk gaat deze laptop ook een jaar of 3 weer mee. Zo aan de laptop te merken moet het gaan lukken.

Vakantie 
woensdag, januari 30, 2008, 02:46 PM
Nog 2 dagen werken en dan ben ik 1,5 week vrij. Even lekker weer aan de auto kunnen gaan knutselen, want ik moet nog echt veel inbouwen.

Het motorblok is inmiddels gespoten en weer volledig in elkaar gezet. De mr2 staat momenteel bij de dealer voor de apk en nog een paar kleine dingen.

In deze anderhalve week komen er nieuwe remschijven op!


En ik heb afgelopen week mijn 17 inch velgen gemonteerd. Foto's volgen nog.

Ook moet de dubbeldin radio nog goed worden gemonteerd en de subwoofer worden ingebouwd.

Htc 3300 / Artemis / Mda compact III 
vrijdag, november 30, 2007, 01:31 PM
Vorige week heb ik een mda compact III gekocht. Deze is ook wel bekend onder de namen: htc 3300, Artemis.

Ik heb hier bij een andere rom erop gezet en alle t-mobile sofware en logo's verwijderd. Ook het opstart scherm is veranderd.

De processor is van 186 mhz naar 234 mhz gezet, waardoor windows mobile 6.0 profesional sneller en stabieler is.

Ik heb gebruik gemaakt van een engelse rom van Meschle. Deze rom bevat alles om de mda snel te houden en goed te kunnen internetten. Ook heeft deze een nieuwe radio update 3.07. En hij heeft volledig office 2007 erop staan.

De gps die er ingebouwd zit vind ik persoonlijk tegen vallen. Hij is zeer nauwkeurig, alleen het opstarten vind ik te lang duren. Ondanks quick gps.

Hij werkt nu een stuk beter dan met de orginele t-mobile rom en de t-mobile radio update. Met de oude software liep hij nog wel eens vast en was erg traag.

Voor de geintereseerde de link voor de rom van Meschle.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342298

Hier is alleen nog maar een engelse rom van.

Breill 
vrijdag, november 30, 2007, 01:17 PM
Liep ik van de week in Doetinchem zag ik daar bij een juwelier een echt mooi horloge liggen. Ik heb er even naar gekeken en hem toch maar niet die dag gekocht. De volgende dag ben ik maar terug gegaan en hem toch gekocht, ik vond hem echt te mooi om hem daar te laten liggen.

Mijn nieuwe trots:Breill chrono bw0300


Overklokken 
zondag, oktober 21, 2007, 01:12 PM
Was ik vannochtend op zoek naar extra software voor de htc s710 kom ik een programma tegen waarmee je de cpu kunt bekijken.

Ik heb er een ti omap850 inliggen van 201 mhz maar hij stond op 186mhz deze heb ik meteen met dit programma verhoogd naar 204 mhz en het toestel is echt een gigantisch stuk sneller

hierbij de link voor de geintereseerden

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=308894

Sommige hebben hem zelfs overgeklokt tot ver boven de 250mhz en werken nog steeds, al zou ik dit niet doen. Alleen de batterij gaat natuurlijk minder lang mee.


Vorige Volgende
Google Aangepast zoekenPowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 5.6.32-1+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+2 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed