Htc HD2 
donderdag, februari 11, 2010, 03:24 PM
Sinds kort heb ik een Htc HD2. Ik vind het momenteel het beste toestel dat er momenteel op de markt is. Hij reageert snel, geweldige gesprekskwaliteit en het heeft een groot scherm.

Echter, wanneer je de Htc HD 2 standaard houdt heeft het toestel veel software fouten en een zeer hoge energieverbruik. Deze kwalen zijn zeer makkelijk te verhelpen. Maar eerst even wat informatie over nieuwe ontwikkelingen van de HD2

Binnenkort wordt de HD2 in Amerika uitgegeven met extra ram en rom geheugen. Dit is geen hardware verandering ten opzichte van de Europese HD2. Om gebruik te kunnen maken van het extra geheugen wordt er gebruik gemaakt tussen de nieuwe 2.02 rom en de bijbehorende radio software.

Na deze tweak heeft de HD2 576mb ram geheugen en 1 GB rom geheugen.

Momenteel maak ik gebruik van de volgende rom:
http://forum.xda-developers.com/showthr ...

De bijbehorende radio software 2.07.50.27:
http://www.megaupload.com/?d=5DBO6XQO

Vergeet niet eerst je HD2 te unlocken. Het unlocken doe je met HSPL.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433

Dit programma installeer je en daarna kun je elke rom voor een HD2 erop zetten.

Wanneer je de nieuwe rom en radiosoftware erop hebt staan zul je merken dat de telefoon een stuk sneller reageert en niet meer vastloopt.

Voor meer info over elke htc kunt je e-mailen met het onderstaande e-mail adres.
Postmaster@krijgerc.comUpdates 
donderdag, december 3, 2009, 08:26 PM
Het is weer bijna winter en dan zullen er weer veel updates komen. Zowel op de blog als op de normale webpagina.

Er is veel gebeurd op het gebied van telefoons en met mijn Prelude. Hiervan zal ik nog de nodige informatie over geven.

Htc Touch Diamond software  
zaterdag, januari 31, 2009, 04:37 PM
Momenteel heb ik al een paar maanden de Htc touch diamond. Standaard is de telefoon erg traag terwijl er een 528 mhz processor in zit.

De Diamond is makkelijk een stuk sneller te krijgen. Dit kan door middel van een betere rom. Voordat je een nieuwe rom er kunt opzetten moet je hem voor 1 keer unlocken (dit is geen simunlock). Dit kan door DEZE hardspl 1.24 software te installeren. Na veel roms geprobeerd te hebben zijn de onderstaande twee de beste opties. Deze roms zullen continu worden verbeterd en daarom raad ik aan minimaal eens per drie maanden de software te updaten.

Udk op basis van de touch HD interface. Deze is snel en zeer stabiel.
Link


Alphazero op basis van de laatste uitgegeven rom voor de Diamond. Deze is ook aangepast en een stuk sneller dan de standaard rom.
LinkWat een verder groot nadeel van een Diamond is dat de levensduur van de batterij dramatisch is. Dit komt omdat de radio software die er standaard op staat erg slecht is. Hiervoor komen regelmatig updates uit. De beste radio momenteel voor de Diamond op een T-mobile netwerk is versie 1.09.25.23 Deze radio versie zorgt niet alleen voor een langere levensduur van de accu, maar ook voor een beter bereik.
Link

Na de software updates is de Diamond een fantastische telefoon die goed ontvangst heeft en zeer stabiel is. Hij werkt ook zeer goed met tomtom navigator.
Foto's 
vrijdag, september 12, 2008, 01:57 PM
Nou eindelijk de foto's. In de afgelopen weken heb ik ook wat gedaan aan de audio in de kofferbak. Er is een plaat mdf ingekomen van 18mm dit. Deze plaat bedekt nu de gehele bodem van de kofferbak.

De mdf plaat is bekleed met stof zodat de plaat niet opvalt.

Ik heb al een nieuwe einddemper liggen maar deze moet nog gemonteerd worden.
Prelude en Duderstadt 
donderdag, juli 31, 2008, 05:00 PM
Sinds vorige maand heb ik een honda prelude. Deze is voor de mr2 in de plaats gekomen.

Hij heeft een stuk meer comfort dan de mr2, maar nog steeds de snelheid. Alleen in de bochten merk je duidelijk het verschil. De prelude kan erg hard door de bochten, maar met de mr2 ging het een stuk beter.

De audio heb ik helemaal kunnen overzetten. Ik heb nu ook weer 2x 12 inch subwoofers ingebouwd zitten.

Afgelopen weekend ben ik naar Duderstadt geweest. Dat plaatsje ligt in Duitsland. Ik ben daar heen gegaan omdat daar de mr2 meeting was. Daar lekker een weekend geweest met ontzettend mooi weer.

De prelude heeft de tocht goed overleefd en dit helemaal zonder problemen. Alleen zou ik graag nog een airco ingbouwd willen hebben. Het was erg warm.

De foto's zullen later geplaatst worden. Het is nu namelijk veelste mooi weer om binnen te zitten.Volgende
Google Aangepast zoekenPowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 5.6.32-1+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+1 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed