ff Sparen 
vrijdag, maart 30, 2007, 11:11 AM
Oh was ik laatst met niels bij Arendse (audio dealer) En lieten ze me een dubbel din radio zien van pioneer AVIC-D3. Oh wat een radio is dat.

Dus moet ik maar weer beginnen te sparen. Hij is wel prijzig met 1400 euro maar dan heb je ook wat. Kan mijn pioneer avh 6400 er weer uit.

Als het goed is kun je met deze radio de boxen nog beter afstellen waardoor je nog beter geluid krijgt en je hebt Touchscreen! Dat heb ik nu nog niet.

Ik hoop dat ik hem rond sept. kan halen!Boxen inbouwen 
vrijdag, maart 30, 2007, 11:03 AM
Na 2 middagen eraan gewerkt te hebben zitten de boxen en de versterker erin. Dit composetje geeft echt goed geluid alleen houdt de accu het maar een half uur vol. Tijdens het testen ging ineens het geluid zachter en de electrische antenne ging in een keer naar beneden. Ik had zoiets van oh wat gebeurd me nu weer, maar het bleek gelukkig de accu te zijn.( ik heb een voltmeter in de auto)

Alleen moet ik nog een betere plaats vinden voor mijn versterker. Hij ligt nu onder een stoel maar past daar niet echt geweldig onder. En ik moet nog een plek zien te vinden voor mijn cd wisselaar!

Als een mr2 rijdt rijdt het echt fantastisch alleen ruimte voor je audio en spullen is er niet.

Motor opgehaald 
dinsdag, maart 27, 2007, 01:41 PM
Ja zondag was het dan zover ik heb mijn nieuwe motor opgehaald! 15 april wordt deze er in gezet en kan ik weer rijden! In tussen kan ik mooi mijn composet van jbl goed inbouwen. Heb ik te minste geluid wanneer ik wordt versleept!

Oja foto's volgen nog!!
1 reactie ( 11 keer bekeken )   |  0 trackbacks   |  permalink   |  related link

Links gewijzigd 
dinsdag, maart 27, 2007, 01:39 PM
Ik heb de links gewijzigd van ruben zodat je direct op zijn blog komt. Ook heb ik kostenmobielinternet toegevoegd hier kun je de prijzen zien wat alles kost van internet op je mobiel en laptop.
1 reactie ( 7 keer bekeken )   |  0 trackbacks   |  permalink   |  related link

MR2 
zaterdag, maart 24, 2007, 03:32 PM
Een paar foto's van mijn mr2.
1 reactie ( 9 keer bekeken )   |  0 trackbacks   |  permalink   |  related link


Vorige Volgende
Google Aangepast zoekenPowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 5.6.32-1+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+1 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed