Ff misbruiken 
maandag, april 30, 2007, 07:41 PM
Vandaag maar eens lekker rond gereden met opendak. Ook vaak het gas opengetrokken zelf 170 in z'n 3 gered! Vandaag ben ik ook veel mensen tegen gekomen die denken me even te kunnen inhalen.. Dus niet.:) Mijn moeder had ook een mooie opmerking want een paar gasten zaten me uit te dagen dus ik ging er achteraan. Op een begeven moment zei me moeder is het niet eens tijd om hun in te halen. Nou dat heeft ze geweten bij 160 even terug in z'n 4 en hup zo over de 200 met opendak. Maar 200 met opendak wordt je echt helemaal gek van als je dit langer zou rijden dan een sprint kan het maar verder zou ik het niet doen. Maar het blijft wel leuk. Al met al een geweldige dag vandaag!

Hij rijdt 
maandag, april 30, 2007, 07:38 PM
Gisteravond kreeg ik mijn auto weer terug. Meteen natuurlijk een testrit mee gemaakt. Echt heerlijk om erweer in te kunnen rijden.
Alleen de uitlaat moet nog wel even opnieuw dicht gemaakt worden. Maar dit laat ik nog wel even zo want het geeft wel een mooi geluid!
Blok brengen 
zondag, april 15, 2007, 06:09 PM
Vandaag het motorblok voor de mr2 naar doetinchem gebracht. Hier wordt het blok erin gezet. Toen ik daaraan kwam waren ze al bezig en kon ik eens goed de onderkant en goed in de wielkasten kijken. En alles was gelukkig roestvrij zelfs mijn remblokken waren helemaal ok.

Als het zo voorspoedig gaat met het slopen en er weer inzetten heb ik de auto weer voor het weekend weer terug. Ja en dan kan ik eindelijk eens met opendak rijden. Vandaag had ik even de auto van mijn opa geleend maar daarvan kun je alleen de ramen van open doen. Dus het was er veelste warm... Tijd voor een open dak!

En op de terug weg nog een paar mooie porsche 3gtr gezien. Wat een geluid hebben die dingen.
1 reactie ( 19 keer bekeken )   |  0 trackbacks   |  permalink   |  related link

Eindelijk! 
zaterdag, april 14, 2007, 06:06 PM
Vandaag was het dan zover mijn auto werdt afgesleept. Het nieuwe blok wordt er deze week ingezet. Aan het einde van de week rij ik dus weer. Nu dat die er in wordt gezet krijgt deze ook meteen een grote beurt heb ik dat ten minste ook weer gehad.

Andere garage 
zondag, april 8, 2007, 05:11 PM
Jaja dacht ik dat mijn nieuwe motor er 15 april in kwam te liggen, kreeg ik te horen dat ik het maar even moest uitstellen omdat de brug niet beschikbaar is?! Fijne afspraken weer!

Nou ga ik maar even bij andere garages informeren of die wel tijd hebben want na al 6 weken te fietsen begin ik het wel irritant te vinden.

Suggesties zijn welkom..


2 reacties ( 10 keer bekeken )   |  0 trackbacks   |  permalink   |  related link


Vorige Volgende
Google Aangepast zoekenPowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 5.6.32-1+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+1 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed