Velgen en veerpoten 
zondag, mei 27, 2007, 12:23 PM
Gisteren mijn nieuwe velgen erop gezet. Ook zijn de veerpoten erondergezet. Dit scheelt echt een boel. Ik heb nu een stuk beter grip en hij zoekt nu niet meer.Velgen 
donderdag, mei 24, 2007, 11:46 AM
Zaterdag ook de nieuwe velgen ophalen. De nieuwe velgen zijn eigenlijk van een nieuwer type alleen zijn ze helemaal opnieuw geschuurd en geverfd. De nieuwe velgen zijn 15 inch. 17 inch is mooier maar een stuk minder confortabel. En ik probeer de auto zo orgineel mogelijk te houden.
Veerpoten gespoten 
donderdag, mei 24, 2007, 11:34 AM
Ben nu al 2 dagen bezig om de veerpoten als nieuw te krijgen. Ik heb ze eerst maar goed geschuurd met name de veren want die begonnen te roesten. Hierna heb ik het eerst met een primer gespoten en daarna met rood. De gehele veerpoten worden echt rood. Dit geeft wel een mooi effect. De remklauwen doe ik later ook in deze kleur.
Zaterdag komen deze veerpoten eronder. Kan ik weer confortabel rond rijden. En ook een keer de top uitproberen want dat kan nu helaas niet vanwege de lekke vering. Boven de 220 km/h begint hij nu te zoeken.

Heerlijk 
zaterdag, mei 5, 2007, 10:58 AM
Gisteren met de auto naar Tiemens geweest. Daar hebben ze ook nog even naar de motor gekeken om te kijken of er iets mis was maar dat was gelukkig niet het geval. Ik hoefde zelfs niet mijn kleppen te stellen, wat ik dacht.

De uitlaat heb ik gisteren voor een gedeelte dicht gemaakt. Het reed wel een stuk confortabeler alleen er kwam een stuk minder mooi geluid uit. En heb ik net ook maar even het andere stuk dicht gemaakt.

Volgende week komen mijn nieuwe ruitenwissers binnen. Dit worden weer orginele want ik heb nu van die immitatie troep erop zitten. Ze wissen voor geen meter.

Dicht 
vrijdag, mei 4, 2007, 09:52 AM
Na een paar dagen te hebben rond gereden met een lekke uitlaat heb ik hem vandaag maar eens dicht gemaatk. Dit rijdt nu wel een heel stuk confortabeler maar geeft aanzienlijk minder mooi geluid.. Ik ga dus maar eens op zoek naar een mooi powerfilter. Ook ga ik vandaag maar even naar een toyota dealer omdat je bij mij de kleppen duidelijk hoort. Het is niet storend maar genoeg om gestelt te moeten worden.


Vorige Volgende
Google Aangepast zoekenPowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 5.6.32-1+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+1 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed