Weekendtas 
woensdag, augustus 1, 2007, 12:31 PM
Ik kwam van de week bij de toyota dealer in Veenendaal terecht en wat zag ik daar.. Een hele mooie weekendtas van toyota. Nou die moet ik hebben dacht ik. Helaas hadden ze daar maar een liggen en ik wilde er graag 2, dus moest ik ook nog even langs de toyota dealer in Arnhem.

Hierbij de foto.10000k Xenonkit 
woensdag, juli 18, 2007, 12:05 PM
Van de week kwam eindelijk mijn xenonset binnen. Deze heb ik natuurlijk meteen ingebouwd. En het is inderdaad plug en play. Ik heb er maar 1.5 uur overgedaan om de lampen erin te krijgen en de kastjes vast te zetten.

Ik heb de lampen momenteel zoveel mogelijk op de grond gericht zodat ik eventuele tegenligers niet zal verblinden. Ik laat de volgende week even afstellen. zodat je helemaal optimaal licht hebt.

De lampen geven echt gigantisch veel licht. Op de plekken waar de lampen schijnen lijkt het wel dag. Hiervan heb ik nog geen foto gemaakt.

Maar ik heb wel een foto van de xenonkit.

Ik heb ook een nieuwe radio maar daar kom ik binnenkort wel op terug.
Jbl composet 
woensdag, juli 18, 2007, 11:54 AM
Er was laatst tijdens de harde en vele regenbuien ook wat water in mijn deur gekomen. Dit omdat een rubber niet helemaal goed meer was. Dit heb ik daarna meteen verholpen maar voor de luidspreker in mijn deur was het helaas te laat.

Ik heb hem nog even binnen laten opdrogen maar hij werkt helaas echt niet meer. Dus moet ik weer een nieuwe speaker zien te regelen of een nieuwe composet.

Dus ik ga binnenkort maar weer een shoppen.


Dynamo of Ecu 
zaterdag, juni 16, 2007, 12:20 PM
Laatst reed ik op de snelweg en gingen ineens alles lampjes van het dashboard branden. Dus ik gestopt en alles nagekeken niets aan de hand!. Heb ik thuis de accu nagemeten 14.2 volt wanneer deze laad. Ik vermoed dat het ligt aan de ecu. Ik ga er volgende week er eens mee naar de toyota dealer. Om hem goed te laten resetten. Want om de accuklemmen eraf te halen voor een paar min wil niet altijd werken. Ben benieuwd of dan de kerstverlichting weer uit gaat. En anders gewoon even een nieuwe dynamo erin plaatsen.Dat groene lampje dat je ziet is het economie lampje. En ja dat brand niet zovaak groen... Zeldzame foto dus.Karmann Ghia 
zaterdag, juni 9, 2007, 06:50 PM
Vandaag met een kennis zijn Karmann ghia uit 1968 opgehaald in Friesland. Deze moest naar Velp worden gereden. Ik had nog gehoopt dat we het zouden halen. Maar ondanks dat de eerste 130 km goed ging ging het ineens verkeerd, een harde knal en heel veel rook. Zat er ineens een gat aan de bovenkant van het motorblok. Moest die alsnog op de aanhanger worden versleept. Dit ging natuurlijk niet met de mr2. Die heeft geen trekhaak.

Hebben we iemand anders gebeld en een uur moeten wachten. Deze kwam met een aanhanger waar de auto opgereden kon worden.

De Karmann ghia ziet er leuk uit maar de motorblokken zijn echt typisch volkswagen.

En natuurlijk nog een 2 mooie foto's van de mr2 met veel dode vliegen voorop.4 reacties ( 77 keer bekeken )   |  0 trackbacks   |  permalink   |  related link


Vorige Volgende
Google Aangepast zoekenPowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 5.6.32-1+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+2 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed