Tapeind 
donderdag, september 6, 2007, 04:03 PM
Een van mijn tapeinden was afgebroken bijn het flexibelstuk. Deze hebben ze vorige week proberen uit te boren. Dit lukte de garage niet. De boren bleven maar afbreken!!

Toen hebben ze er een andere kop op gelast en dit werkt zeer goed.

Daarna kwam het volgende probleem niemand had de juiste maat pakking op voorraad. Geen enkele dealer! Ik rij op dit moment dus ook zonder passende pakking. Er zit nu wel een pakking tussen maar is te groot waardoor deze niet goed dicht.

Dit laat ik binnenkort wel repareren.

Nieuwe banden 
donderdag, september 6, 2007, 03:58 PM
Anderhalve week geleden zijn er ook 4 nieuwe banden op gekomen. Deze zijn van uniroyal. Echt een geweldige band voor regen en op gewoon droog wegdek. Alleen in de winter wil je deze banden absoluut niet erop hebben. Maar daarvoor heb ik winterbanden.
De maten zijn:

voor 205/45/16
achter 225/45/16

Composet 
donderdag, september 6, 2007, 03:51 PM
Omdat mijn vorige composet niet goed meer was heb ik afgelopen week een nieuwe composet gehaald. Eerst wilde ik weer een nieuwe jbl composet halen, maar ze haddden daar een zeer mooie aanbieding van een rockford composet.

Het werdt dus een rockford composet. Het geluid is echt geweldig. Het is echt een stuk beter dan mijn vorige composet en die was echt niet slecht.

Alleen had ik na een dag weer pech. Mijn versterker is helaas overleden. Een kanaal werkt helaas nog maar. Binnenkort ga ik maar weer eens shoppen voor een nieuwe versterker.

Het gaat een jbl of een rockford worden.

Amsterdam 
donderdag, september 6, 2007, 03:44 PM
Afgelopen zaterdag lekker naar Amterdam geweest. Het duurde even voordat ik een mooie parkeerplek had gevonden. Het werd een parkeerplek aan de Herengracht.

Hier stond hij heel mooi te wezen onder een boom. Alleen toen ik een paar uur later terug kwam was hij gigantisch vies en zat onder de rotzooi van de boom.(hars en bladeren)

Ook hadden ze me flink klem gezet. Maar ze waren gelukkig zo vriendelijk om beide vrachtwagens te starten en een stukje weg te rijden zodat ik weg kon. Ze hebben zelf nog geholpen met het kijken of ik langs het paaltje weg kon komen, zodat ik niet mijn auto zou beschadigen.

Hier is natuurlijk de mooie foto zonder het hars erop en zonder de vrachtwagens...Weekendtas 
woensdag, augustus 1, 2007, 12:31 PM
Ik kwam van de week bij de toyota dealer in Veenendaal terecht en wat zag ik daar.. Een hele mooie weekendtas van toyota. Nou die moet ik hebben dacht ik. Helaas hadden ze daar maar een liggen en ik wilde er graag 2, dus moest ik ook nog even langs de toyota dealer in Arnhem.

Hierbij de foto.
Vorige Volgende
Google Aangepast zoekenPowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 5.6.32-1+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+1 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed