Overklokken 
Sunday, October 21, 2007, 01:12 PM
Was ik vannochtend op zoek naar extra software voor de htc s710 kom ik een programma tegen waarmee je de cpu kunt bekijken.

Ik heb er een ti omap850 inliggen van 201 mhz maar hij stond op 186mhz deze heb ik meteen met dit programma verhoogd naar 204 mhz en het toestel is echt een gigantisch stuk sneller

hierbij de link voor de geintereseerden

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=308894

Sommige hebben hem zelfs overgeklokt tot ver boven de 250mhz en werken nog steeds, al zou ik dit niet doen. Alleen de batterij gaat natuurlijk minder lang mee.

Htc s710 
Friday, October 19, 2007, 05:10 PM
Ik heb weer een nieuwe telefoon. Ik zat al een tijdje te denken aan een n95 of weer een htc te nemen.

Hierbij is mijn keuze toch weer een htc geworden. Dit omdat deze meer ondersteuning en windows mobile 6.0 heeft. Hierdoor werk de telefoon snel en is alles makkelijk te vinden.

Ik heb de htc s710 gekozen omdat deze een normaal formaat heeft en kleiner dan een nokia n70 is. Ook heeft deze telefoon een hoge resolutie en een toetsenbord. Echt een aanrader.Ik heb ook internet op mijn mobiel zowel via de provider als via wlan. Beide zijn snel genoeg om internet radio op je mobiel te kunnen luisteren! En met een snelle wlan verbinding gaat het zelfs helemaal snel met het downloaden.

Weer bij de garage 
Friday, October 19, 2007, 04:59 PM
De auto staat inmiddels alweer een week of 2 stil. Maar eindelijk weten we wat de oorzaak is van de lekkage van de koelvloeistof. Het is namelijk een lekke koppaking die aan de buitenkant kapot is gegaan.

Er zal een nieuwe koppakking in komen en ik laat meteen de kop vlakken bij een revisie bedrijf.

Morgen hoor ik wat de schade zal zijn.

Ik hoop dat hij over een week of 2 weer zal kunnen rijden. Dus de foto's van mijn nieuwe stoelen en nieuwe radio en versterker zullen nog even duren.

Dit is mijn nieuwe radio.
Ik heb weer een nieuwe radio omdat het ontvangst van de radio zenders niet helemaal optimaal was. Met de nieuwe radio heb ik hier geen last meer van.


Dit is mijn nieuwe versterker

]

Mijn oude versterker was kapot en heb ik een andere gekocht dit ker een 4 kanaals pioneer. Deze geeft een mooi neutraal en zeer zuiver geluid. De boxen zijn aangesloten met 2x 2,5 kwadraat audiokabel.


Tapeind 
Thursday, September 6, 2007, 04:03 PM
Een van mijn tapeinden was afgebroken bijn het flexibelstuk. Deze hebben ze vorige week proberen uit te boren. Dit lukte de garage niet. De boren bleven maar afbreken!!

Toen hebben ze er een andere kop op gelast en dit werkt zeer goed.

Daarna kwam het volgende probleem niemand had de juiste maat pakking op voorraad. Geen enkele dealer! Ik rij op dit moment dus ook zonder passende pakking. Er zit nu wel een pakking tussen maar is te groot waardoor deze niet goed dicht.

Dit laat ik binnenkort wel repareren.

Nieuwe banden 
Thursday, September 6, 2007, 03:58 PM
Anderhalve week geleden zijn er ook 4 nieuwe banden op gekomen. Deze zijn van uniroyal. Echt een geweldige band voor regen en op gewoon droog wegdek. Alleen in de winter wil je deze banden absoluut niet erop hebben. Maar daarvoor heb ik winterbanden.
De maten zijn:

voor 205/45/16
achter 225/45/16


Vorige Volgende
Google Aangepast zoekenPowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 5.6.31-6+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+1 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed