Htc 3300 / Artemis / Mda compact III 
vrijdag, november 30, 2007, 01:31 PM
Vorige week heb ik een mda compact III gekocht. Deze is ook wel bekend onder de namen: htc 3300, Artemis.

Ik heb hier bij een andere rom erop gezet en alle t-mobile sofware en logo's verwijderd. Ook het opstart scherm is veranderd.

De processor is van 186 mhz naar 234 mhz gezet, waardoor windows mobile 6.0 profesional sneller en stabieler is.

Ik heb gebruik gemaakt van een engelse rom van Meschle. Deze rom bevat alles om de mda snel te houden en goed te kunnen internetten. Ook heeft deze een nieuwe radio update 3.07. En hij heeft volledig office 2007 erop staan.

De gps die er ingebouwd zit vind ik persoonlijk tegen vallen. Hij is zeer nauwkeurig, alleen het opstarten vind ik te lang duren. Ondanks quick gps.

Hij werkt nu een stuk beter dan met de orginele t-mobile rom en de t-mobile radio update. Met de oude software liep hij nog wel eens vast en was erg traag.

Voor de geintereseerde de link voor de rom van Meschle.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342298

Hier is alleen nog maar een engelse rom van.

Breill 
vrijdag, november 30, 2007, 01:17 PM
Liep ik van de week in Doetinchem zag ik daar bij een juwelier een echt mooi horloge liggen. Ik heb er even naar gekeken en hem toch maar niet die dag gekocht. De volgende dag ben ik maar terug gegaan en hem toch gekocht, ik vond hem echt te mooi om hem daar te laten liggen.

Mijn nieuwe trots:Breill chrono bw0300


Overklokken 
zondag, oktober 21, 2007, 01:12 PM
Was ik vannochtend op zoek naar extra software voor de htc s710 kom ik een programma tegen waarmee je de cpu kunt bekijken.

Ik heb er een ti omap850 inliggen van 201 mhz maar hij stond op 186mhz deze heb ik meteen met dit programma verhoogd naar 204 mhz en het toestel is echt een gigantisch stuk sneller

hierbij de link voor de geintereseerden

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=308894

Sommige hebben hem zelfs overgeklokt tot ver boven de 250mhz en werken nog steeds, al zou ik dit niet doen. Alleen de batterij gaat natuurlijk minder lang mee.

Htc s710 
vrijdag, oktober 19, 2007, 05:10 PM
Ik heb weer een nieuwe telefoon. Ik zat al een tijdje te denken aan een n95 of weer een htc te nemen.

Hierbij is mijn keuze toch weer een htc geworden. Dit omdat deze meer ondersteuning en windows mobile 6.0 heeft. Hierdoor werk de telefoon snel en is alles makkelijk te vinden.

Ik heb de htc s710 gekozen omdat deze een normaal formaat heeft en kleiner dan een nokia n70 is. Ook heeft deze telefoon een hoge resolutie en een toetsenbord. Echt een aanrader.Ik heb ook internet op mijn mobiel zowel via de provider als via wlan. Beide zijn snel genoeg om internet radio op je mobiel te kunnen luisteren! En met een snelle wlan verbinding gaat het zelfs helemaal snel met het downloaden.

Weer bij de garage 
vrijdag, oktober 19, 2007, 04:59 PM
De auto staat inmiddels alweer een week of 2 stil. Maar eindelijk weten we wat de oorzaak is van de lekkage van de koelvloeistof. Het is namelijk een lekke koppaking die aan de buitenkant kapot is gegaan.

Er zal een nieuwe koppakking in komen en ik laat meteen de kop vlakken bij een revisie bedrijf.

Morgen hoor ik wat de schade zal zijn.

Ik hoop dat hij over een week of 2 weer zal kunnen rijden. Dus de foto's van mijn nieuwe stoelen en nieuwe radio en versterker zullen nog even duren.

Dit is mijn nieuwe radio.
Ik heb weer een nieuwe radio omdat het ontvangst van de radio zenders niet helemaal optimaal was. Met de nieuwe radio heb ik hier geen last meer van.


Dit is mijn nieuwe versterker

]

Mijn oude versterker was kapot en heb ik een andere gekocht dit ker een 4 kanaals pioneer. Deze geeft een mooi neutraal en zeer zuiver geluid. De boxen zijn aangesloten met 2x 2,5 kwadraat audiokabel.Vorige Volgende
Google Aangepast zoekenPowered by Simple PHP Blog Get RSS 2.0 Feed
Powered by PHP 5.6.31-6+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+1 Get Atom 0.3 Feed
Powered by Plain text files Get RDF 1.0 Feed